IHANA NAINEN -ELÄMYS
ON SINUN PÄIVÄSI

Ihanuus on meissä kaikissa, sitä tarvitsee välillä vaan vähän houkutella ja me Ihanassa Naisessa tiedämme miten se tapahtuu. Ihana Nainen -elämyksessä me haluamme näyttää sinulle kuinka ihana sinä olet juuri tuollaisena. Ihana Nainen on mielentila, hyväksynnän ja tyytyväisyyden olotila, jonka tallennamme kuviksi.

Ihana Nainen -elämys on hemmottelua ja sinä olet keskipisteessä. Saat nauttia naiseudestasi samalla kun ammattimeikkaajan, -kampaajan ja -valokuvaajan huomio on sinussa. Koko elämys tehdään sinun ehdoillasi, me ammattilaiset autamme sinua löytämään parhaan itsesi. Voit tulla Ihana Nainen -elämykseen yksin tai yhdessä äidin, siskojen tai ystävien kanssa.

Ihana Nainen -elämyspakettiin kuuluu ammattilaisen tekemä meikki & kampaus, tiimin yhdessä tekemä stailaus kahta eri tyyliä varten (joka toteutetaan yhdistelemällä omia vaatteita sekä meidän kuvausrekvisiittaa), tyylien kuvaus ammattivalokuvaajan kanssa, koevedokset kuvauksesta (noin 60 otosta, joista pääset valitsemaan suosikkisi), sekä 5kpl itse valitsemaasi tulostuslaatuista tiedostoa tai vaihtoehtoisesti 5kpl 15x20cm paperikuvia. Studiolla on myös tarjolla pientä purtavaa ja tietenkin studion täydeltä naisenergiaa ja rentoa meininkiä.

Ihana Nainen -elämyspäiviä järjestetään noin kerran kuukaudessa. Seuraa Facebook-sivujamme, niin saat lisätietoa. Vaihtoehtoisesti voit varata yksilöllisesti räätälöidyn elämyksen. Elämykseen voi ostaa myös lahjakortteja.

Yksityisen, sinun aikataulujen mukaan räätälöidyn Ihana Nainen -elämyksen saat hintaan 675€ ja elämyspäivänä saat koko ihanan elämyksen hintaan 475€. Ihana Nainen -elämyksen voi ostaa myös osamaksulla.

Tervetuloa hullaantumaan itseesi!

IHANA TUTUSTUMINEN

Ihana Nainen -elämys alkaa tutustumisella. Haluamme tutustua sinuun ja toiveisiisi huolella, jotta päivästäsi saadaan mahdollisimman ihana ja onnistunut.

Lähetämme sinulle ennakkoon sekä kysymyksiä että neuvoja valmistautumiseen. Kysymysten avulla haluamme oppia tuntemaan sinua ja toiveitasi. Kohtaamme asiakkaamme arvostavasti ja empaattisesti, ainutlaatuisina ihmisinä. Kuuntelemme heitä ja näemme heidät omana, kauniina itsenään.

Jo valmistuminen on jännittävää, inspiroivaa ja hauskaa. Se on unelmoinnin hetki, johon tunnelmaa voit hakea vaikkapa ihanan vaahtokylvyn, kuplajuoman, kukkien ja kynttilöiden kera. Vietä ihana hetki ja unelmoi millainen Ihana Nainen sinä haluat olla.

Ota mukaan omia vaatteitasi ja rekvisiittaa. Sellaista mikä on sinulle ihanaa, kaunista, rakasta tai tärkeää, mikä kuvastaa ihanaa sinua tai unelmaasi parhaimmillaan. Studioltamme löytyy myös runsaasti vaatteita ja kuvaustarvikkeita, jota voidaan käyttää tyylisi luomiseen tai täydentämiseen.

Ihana Nainen -elämyksessä saat turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä tutustua itseesi, löytää uusia puoliasi ja kohdata sekä voittaa mahdollisia epävarmuuksiasi.

IHANA ELÄMYS

Toivotamme sinut tervetulleeksi Ihana Nainen -elämykseen lämpimästi ja kaikessa rauhassa. Keskustelemme toiveistasi ja käymme läpi tuomasi vaatteet ja muut asiat. Ikuistamme sinulle kuvana muiston myös hetkestä juuri ennen, kun Ihana Elämyksesi alkoi.

Kerromme sinulle myös päivän kulusta ja esittelemme rekvisiittamme, josta voit poimia lisää innoitusta ja ihanuutta. Tyylin ammattilaiset ovat heti alussa mukanasi, he auttavat ideoinnissa ja avaavat myös mahdollisuuksiasi ja valintoja kuvauksen aiheiksi ja tyyleiksi.

Kuvauspäivässä ei ole kyse pelkistä kuvista, vaan kokonaisvaltaisesta kokemuksesta, joka alkaa jo studiolle tullessa. Herkeämätön huomio ja yhdessä pohtiminen auttavat katselemaan itseäsi, naiseuttasi ja myös kuvan kohteena olemista uusin silmin. Kuvaajat rohkaisevat ja loihtivat meikkaajakampaaja-tiiminsä kanssa kokonaisuuksia, joita et aina osaisi itse ajatellakaan.

Moni on nähnyt itsensä päivän aikana uusin silmin ja löytänyt tehdystä kokonaisuudesta uusia, ihania puolia itsestään. Parhainta kokemuksessa ovat ihanat kuvat, mutta myös muisto, joka jättää jäljen hemmottelusta, huomiosta ja huolenpidon kohteena olemisesta.

IHANA TYYLISI

Suunnittelemme yhdessä ihanat tyylit, jonka haluat mukaan kuvaukseesi. Valitsemme rauhassa, huolella ja keskustellen huipputason Ihana Nainen -tiimin kanssa haluamasi vaatteet, meikin ja kampauksen.

Kuvaamme aina kaksi erilaista tyyliä, joten voit turvallisesti heittäytyä mukaan hauskanpitoon. Toinen tyyli voi olla vaikkapa rennompi farkku-look tai businesstyyli ja toinen voi jotain ihan muuta. Sinä päätät, ja ammattilaisemme auttavat ja antavat sinulle ehdotuksia ja ideoita.

Ihanat tyylit syntyvät luontevasti omista vaatteistasi yhdistettynä monipuoliseen kuvausrekvisiittaamme. Joskus tyyli löytyy kokonaan omista vaatelaukusta ja tai sitten päädymme loihtimaan tyylit kokonaan studion rekvisiitoista.

Ammattilaisen avulla syntyvät uudet ihanat tyylisi: päivän seikkailu kimaltelevana perhosena ja ehkä myös vinkkejä arkeen. Autamme sinua näkemään itsesi hyväksyvin silmin. Ihana nainen -tiimin avulla löydät omat ihanat piirteesi. Saat myös taitavien ammattilaisten vinkit ja neuvot, kuinka voit niitä kauneimmin ja parhaimmin korostaa. Kampauksen ja meikin tekee aina huippuammattilainen.

Ihana Nainen -elämyksellä on ollut valtava, myönteinen vaikutus osallistujiin. On koskettavaa nähdä, kokea ja kuvata, kuinka itsetuntoa nostava kokemus naiselle on kohdata itsensä ihanimmillaan. Lämpö ja empatia ovat vahvasti läsnä ja tarttuvat kaikkiin turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä.

IHANA KUVAUS

Ihana Nainen -elämys huipentuu hyvään oloon ja mahtavaan itsensä voittamisen tunteeseen, joka päivästä syntyy. Kun sinulle on tehty toivomasi tyyli, siirrymme kuvaukseen.

Studiolla on lämmin ja herkkä tunnelma. Autamme sinua lempeästi ohjaten sekä nauttimaan kuvauksesta että löytämään sinulle sopivat tunnelmat, ilmeet ja asennot. Alun jännitys hälvenee pian, kun ammattitaitoinen kuvaaja ohjaa sinua ystävällisin ja varmoin ottein. Pian huomaat, kuinka hauskaa kuvattavana oleminen itseasiassa on.

Ihana Nainen -kuvaus ikuistaa sinut ihanimmillasi juuri siihen tarkoitukseen kuin haluat. Ihanalle itsellesi, rakastetulle, puolisolle, perheelle, ystäville. Kaikki syyt ovat yhtä hyviä.

Tärkein olet kuitenkin sinä itse. Ihana Elämys – Ihana Nainen.

IHANAT KUVAT JA MUISTOT

Ihana Nainen -elämyksen jälkeen näytät upealta! Ota tyylistä kaikki ilo irti ja tee jotain muutakin hauskaa. Suosittelemme sydämellisesti, että jatkat päivää ystävien, perheen tai puolison kanssa.

Ihana Nainen -elämys on alku ihanuuden jatkumiselle. On ihanaa odottaa kuvia ja valita niiden paljoudesta itselle mieluisimmat. Kuvia kannattaa katsoa yhdessä rakkaiden ihmisten kanssa ja oppia näkemään itsensä yhtä ihailevin ja rakastavin silmin.

Ihana Nainen -elämyksen muisteleminen ja kuvien katselu lämmittävät mieltä ja tuovat takaisin sen hauskan pirskahtelevan fiiliksen, joka löytyi Ihana Nainen -elämyksessä.