VOIMAANNU OMASTA IHANUUDESTASI!

Hei Ihana Nainen! Kyllä, juuri Sinä! If you are searching for a sign, this is it: olet saapunut oikeaan osoitteeseen!

Ihana Nainen on hemmottelua, jonka keskipisteenä olet ansaitusti Sinä. Valokuvauskokemus elämyspäivän itseäsi rakastamaan rohkaisevassa ilmapiirissä voimauttaa ja eheyttää minäkuvaasi konkreettisin keinoin. Tulet näkyväksi ja nähdyksi herkkänä tai hempeänä, rosoisena tai räväkkänä. Omilla ehdoillasi, omana tai unelmien itsenäsi.

Ihana Nainen voi pukeutua päästä varpaisiin pinkkiin tai hurautella Harrikalla nahkarotsissaan. Miksei molempiakin; kaavoihin kangistuminen ja lokeroihin lukittautuminen on tosi tylsää, vai mitä? Ihanaa Naista ei määritä menneisyys tai nimitä nykyisyys, ei ohjaa oletukset tai leimaa luulot. Meissä kaikissa on monet puolemme, ja lookit maanantaiaamun kahvinkeittimen äärestä nopeasti pyöräytettyyn jumppanutturaan tai viralliseen työvaatetukseen ovat vain osa totuutta. Siispä heittäydy ja huomaa, millainen upea ja arvokas, ainutlaatuinen Ihana Nainen arkiminäsi alta paljastuukaan!

Ihana Nainen -elämyksessä tuemme jokaista naista löytöretkellä omannäköisen, ehkä yllättävänkin ihanuutensa ytimeen. Ihana nimittäin näyttää ja tuntuu juuri sinulta – tai siltä, miltä haluat! Yhdessä kanssasi puhaltelemme pölyt sekä rapsuttelemme ruosteet ainutkertaista persoonaasi peittämästä. Fiilistelemme kanssasi ja ikuistamme kukoistuksesi kutkuttavan kauniisiin kuviin! Lempeä ilmapiirimme kannustaa olemaan rohkeasti ihana ja kenties ottamaan kutkuttavan askeleen oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Pienemmän tai isomman; askeleen koon päätät ja määrittelet sinä itse.

Milloin viimeksi olet tuntenut itsesi ihanaksi? Milloin viimeksi olet nähnyt itsestäsi kuvia, joita rakastat? Jotta sinun ei tarvitse enää koskaan vastata ”En koskaan”, teemme tätä sydämestämme, täysillä, juuri kaltaistesi – meidän kaikkien kaltaisten – Ihanien Naisten kunniaksi!

VARAA OMA IHANA NAINEN -ELÄMYKSESI

Ihana Nainen -elämyspäiviä järjestetään noin kerran kuukaudessa. Elämyspäivänä saat koko ihanan elämyksen hintaan 475€

Yksityisen, sinun aikataulujen mukaan räätälöidyn Ihana Nainen -elämyksen saat hintaan 675€. Ihana Nainen -elämyksen voi ostaa myös osamaksulla.

Osta elämys lahjaksi verkkokaupastamme.

KATSO KUVAT – JA TARINAT KUVIEN TAKANA

 • Rikka.03.2014IMG_9991-Edit
  RIKKA
 • Jenny.06.2014-IMG_4794-2048pxt
  JENNY
 • Catharina.06.2014-IMG_4030-Edit-Edit
  CATHARINA
 • sallamari-uusi-034-Edit
  SALLAMARI
 • Tuula-r-uusi-0020-
  TUULA
 • sanna-uusi-IMG_5218-Edit
  SANNA
 • Marjaana.02.2015-80-2-Edit
  MARJAANA
 • Lena-uusi.10.2014-Niinan-0009-Edit
  LENA
 • Laura-K-uusi-67-2-Edit
  LAURA

Herkeämätön huomio ja yhdessä pohtiminen auttavat katselemaan itseä, omaa naiseutta ja myös kuvan kohteena olemista uusin silmin. Kuvaajat rohkaisevat myös hieman epämukavemmille alueille ja loihtivat tiiminsä kanssa kokonaisuuksia, joita ei osaisi itse ajatellakaan.

Maaret

En löydä oikein sanoja millä kuvaisin päivää. Se oli niin paljon muutakin kuin stailaus ja valokuvaus. Päivä oli rajojen rikkomista. Miten tiukkoja rajoja sitä itselleen luokaan ja tiukassa istuvia ajatuksia itsestään.

Anneli

Ihana Nainen -kokemus vahvisti osaltaan itsetuntoani. Oli hienoa nähdä, miten ammattilaisten käsissä tavallisesta naisesta tulee Ihana Nainen.

Marjo

Tämän konseptin pioneerit Suomessa ovat ihanat Niina ja Mirkku Ihana Nainen- elämyksestä. He ovat tehneet valtavan työn tehdäkseen tämän kaltaisen palvelun tunnetuksi Suomessa.

Mikaela

Kuvat toimivat voimauttava peilinä hetkenä, jolloin olin haavoittuvaisimmillani. Tuntui tärkeältä ja tarpeelliselta saada nähdä, että enhän minä rikki mennytkään.

Annika

Olen mykistynyt tästä upeasta kokemuksesta. ❤ Sanat eivät riitä kuvailemaan, kuinka merkittävä kokemus tämä on. ❤ Olen kovia kokenut ja kaikesta selviytynyt ja vahvistunut.

Pauliina

Ihana Nainen -päivä oli minulle virkistävä valopilkku keskellä pimeintä syksyä. Erityisen päivästä teki se, että paras ystävänikin oli mukana jakamassa hauskanpitoa.

Tiina
Ihana Nainen -elämys
Ihana Elämys Oy