VOIMAANNU OMASTA IHANUUDESTASI!

Hei Ihana Nainen! Kyllä, juuri Sinä! If you are searching for a sign, this is it: olet saapunut oikeaan osoitteeseen!

Ihana Nainen on hemmottelua, jonka keskipisteenä olet ansaitusti Sinä. Valokuvauskokemus elämyspäivän itseäsi rakastamaan rohkaisevassa ilmapiirissä voimauttaa ja eheyttää minäkuvaasi konkreettisin keinoin. Tulet näkyväksi ja nähdyksi herkkänä tai hempeänä, rosoisena tai räväkkänä. Omilla ehdoillasi, omana tai unelmien itsenäsi.

Ihana Nainen voi pukeutua päästä varpaisiin pinkkiin tai hurautella Harrikalla nahkarotsissaan. Miksei molempiakin; kaavoihin kangistuminen ja lokeroihin lukittautuminen on tosi tylsää, vai mitä? Ihanaa Naista ei määritä menneisyys tai nimitä nykyisyys, ei ohjaa oletukset tai leimaa luulot. Meissä kaikissa on monet puolemme, ja lookit maanantaiaamun kahvinkeittimen äärestä nopeasti pyöräytettyyn jumppanutturaan tai viralliseen työvaatetukseen ovat vain osa totuutta. Siispä heittäydy ja huomaa, millainen upea ja arvokas, ainutlaatuinen Ihana Nainen arkiminäsi alta paljastuukaan!

Ihana Nainen -elämyksessä tuemme jokaista naista löytöretkellä omannäköisen, ehkä yllättävänkin ihanuutensa ytimeen. Ihana nimittäin näyttää ja tuntuu juuri sinulta – tai siltä, miltä haluat! Yhdessä kanssasi puhaltelemme pölyt sekä rapsuttelemme ruosteet ainutkertaista persoonaasi peittämästä. Fiilistelemme kanssasi ja ikuistamme kukoistuksesi kutkuttavan kauniisiin kuviin! Lempeä ilmapiirimme kannustaa olemaan rohkeasti ihana ja kenties ottamaan kutkuttavan askeleen oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Pienemmän tai isomman; askeleen koon päätät ja määrittelet sinä itse.

Milloin viimeksi olet tuntenut itsesi ihanaksi? Milloin viimeksi olet nähnyt itsestäsi kuvia, joita rakastat? Jotta sinun ei tarvitse enää koskaan vastata ”En koskaan”, teemme tätä sydämestämme, täysillä, juuri kaltaistesi – meidän kaikkien kaltaisten – Ihanien Naisten kunniaksi!

VARAA OMA IHANA NAINEN -ELÄMYKSESI

Ihana Nainen -elämyspäiviä järjestetään noin kerran kuukaudessa. Elämyspäivänä saat koko ihanan elämyksen hintaan 475€

Yksityisen, sinun aikataulujen mukaan räätälöidyn Ihana Nainen -elämyksen saat hintaan 675€. Ihana Nainen -elämyksen voi ostaa myös osamaksulla.

Osta elämys lahjaksi verkkokaupastamme.

IHANA NAINEN -ELÄMYSPÄIVÄN KULKU


Olen suositellut kuvausta ihan kaikille, niin ihanaa se oli! Kuvauksessa tykkäsin tosi paljon hyvästä ilmapiiristä, siitä että osasitte neuvoa ja opastaa hyvin ja siitä että sai olla oma itsensä.

Sanna

Jotenkin huomasin itseni taas vuosien jälkeen! Olenhan olemassa, ei ole syytä unohtaa itseään vaikka välillä kiireen keskellä näin tahtoo käydä. (työt, lapsi, ympäristön vaatimukset jne…)

Laura

Elämys oli hyvin positiivinen. Pidin paikasta, meikkauksesta, tunnelmasta. Saitte upeasti luotua kaksi hyvin erilaista lookia. Ihanaksi naiseksi tunsin itseni koko ajan.

Emilia

Kiva tietää, että minusta saa tuunattuna tällaisen.

Helinä

Tuntuu että äiti leijaili tyllipilvessä vielä monta viikkoa elämyspäivän jälkeen.

Leena

Ihana nainen oli upea piristys arjen keskellä. Oli kiva kokeilla jotain ihan uutta.

Karla

Oli aivan huikea kokemus antautua teidän vietäväksi ja löytää itsestään aivan uudenlainen minä.

Anneli

Arjessa neljän lapsen kanssa, ei edes jaksa ajatella miltä näyttää. Mutta tämä kaikki sai alkuun jotain uutta hyvää. Tajusin, että olen kaiken sen arvoinen ja nyt on vuoro kaikelle hyvälle elämässäni.

Anna

Jos olisin päässyt kokemaan tämän 20 vuotta sitten, olisin saattanut muuttaa elämääni ratkaisevalla tavalla.

Helinä


KATSO KUVAT – JA TARINAT KUVIEN TAKANA

 • Rikka.03.2014IMG_9991-Edit

  RIKKA

 • Jenny.06.2014-IMG_4794-2048pxt

  JENNY

 • Catharina.06.2014-IMG_4030-Edit-Edit

  CATHARINA

 • sallamari-uusi-034-Edit

  SALLAMARI

 • Tuula-r-uusi-0020-

  TUULA

 • sanna-uusi-IMG_5218-Edit

  SANNA

 • Marjaana.02.2015-80-2-Edit

  MARJAANA

 • Lena-uusi.10.2014-Niinan-0009-Edit

  LENA

 • Laura-K-uusi-67-2-Edit

  LAURA

Herkeämätön huomio ja yhdessä pohtiminen auttavat katselemaan itseä, omaa naiseutta ja myös kuvan kohteena olemista uusin silmin. Kuvaajat rohkaisevat myös hieman epämukavemmille alueille ja loihtivat tiiminsä kanssa kokonaisuuksia, joita ei osaisi itse ajatellakaan.

Maaret

En löydä oikein sanoja millä kuvaisin päivää. Se oli niin paljon muutakin kuin stailaus ja valokuvaus. Päivä oli rajojen rikkomista. Miten tiukkoja rajoja sitä itselleen luokaan ja tiukassa istuvia ajatuksia itsestään.

Anneli

Ihana Nainen -kokemus vahvisti osaltaan itsetuntoani. Oli hienoa nähdä, miten ammattilaisten käsissä tavallisesta naisesta tulee Ihana Nainen.

Marjo

Tämän konseptin pioneerit Suomessa ovat ihanat Niina ja Mirkku Ihana Nainen- elämyksestä. He ovat tehneet valtavan työn tehdäkseen tämän kaltaisen palvelun tunnetuksi Suomessa.

Mikaela

Kuvat toimivat voimauttava peilinä hetkenä, jolloin olin haavoittuvaisimmillani. Tuntui tärkeältä ja tarpeelliselta saada nähdä, että enhän minä rikki mennytkään.

Annika

Olen mykistynyt tästä upeasta kokemuksesta. ❤ Sanat eivät riitä kuvailemaan, kuinka merkittävä kokemus tämä on. ❤ Olen kovia kokenut ja kaikesta selviytynyt ja vahvistunut.

Pauliina

Ihana Nainen -päivä oli minulle virkistävä valopilkku keskellä pimeintä syksyä. Erityisen päivästä teki se, että paras ystävänikin oli mukana jakamassa hauskanpitoa.

Tiina


Ihana Nainen -elämys

Ihana Elämys Oy