Summo Studio – valoisa vuokrastudio

Haetaan studiovuokralaista tositarkoituksella!

Ihana, valoista studiomme Helsingin Kalasatamassa kaipaa uutta vuokralaista/uusia vuokralaisia. Vuokrastudio soveltuu hyvin valokuvaajalle, vaikuttajalle tai muulle luovan alan ammattilaiselle työtilaksi.

Tällä hetkellä studiossa työskentelee vakituisesti kaksi ammattivalokuvaaja ja muutama muu kuvaaja tekee töitä studiossa säännöllisen epäsäännöllisesti. Studiossa on siis hyvin tilaa sekä arkisin että viikonloppuisin.

Vuokrastudio muodostuu isosta, valoisasta studiotilasta (vapaata tilaa 5×9 m, korkeus 4,5 m), erillisestä meikkaus-, kampaus- & pukeutumistilasta sekä yhdistetystä eteisestä ja keittiöstä. Studiossa on korkeat ikkunat etelään ja länteen, joten luonnonvaloa riittää.

Summo Studiota voi vuokrata joko kuukausivuokralaisena tai tuntivuokralaisena. Tila soveltuu hyvin myös kokoustilaksi ja koulutustilaksi. Mahdollisuus myös työpisteen vuokraamiseen ja omaan säilytystilaan. Räätälöidään juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Lisää kuvia ja tarkempia tietoja löytyy Summo Studion nettisivuilta. Jos sinusta tuntuu, että Summo Studio olisi juuri sinulle sopiva työtila, niin ota yhteyttä ja tule käymään meillä! Vuokrausta hoitaa Niina Stolt, niina@studioonni.com, p. 044 319 3166