TARINAMME

Niina ja Mirkku täällä, moi!

Meiltä kysytään usein, keitä olemme ja miksi teemme tätä? Yksinkertaisesti ja ilman pienintäkään vähättelyä äänessämme: olemme kuin ketkä tahansa naiset. Kuin ketkä tahansa naiset, joiden kivikkoisistakin kokemuksista elämä on muovannut uniikit kasvutarinat ja synnyttänyt kyvyn kanssaihmisten voimauttamiseen.

Meidän molempien menneisyyteen mahtuu arvottomuuden ja riittämättömyyden kokemuksia, jotka ovat ilmenneet myös tyytymättömyytenä omiin kehoihimme. Vastaavasti käsitykset fyysisestä itsestä alkoivat vääjäämättä näkyä henkisessä hyvinvoinnissamme – tai -voimattomuudessamme: ylisuorittaminen, masennus ja paineet pärjätä yksin vilahtavat elämäntarinoissamme useampaan otteeseen. Toisaalta juuri nämä kokemukset mahdollistavat samastumisemme kipukohtiisi, inhimillisyyteesi ja ihmisyyteesi. Hyväksymme sinut kaikissa rooleissasi tai kokonaan niistä riisuutuessasi. Haluamme tehdä meistä kaikista löytyvää, niin ainutkertaista ja monimerkityksellistä ihanuutta näkyväksi!

Kuin lahjana vastoinkäymisten selättämisestä, elämä on tarjoillut eteemme myös positiivisten mahdollisuuksien polkuja. Voi olla sattumaa, että tiemme aikoinaan kohtasivat, mutta enemmän uskomme asioiden tapahtuvan tarkoituksesta.

_DSC5072-valmis
_DSC5072-valmis
_DSC5284-nelio-mv (1)

Yhteinen taipaleemme alkoi, kun media-assistentiksi valmistunut Mirkku aloitti työkokeilun Niinan yrityksessä. Kun jo pitkän uran tehnyt, burn outista toipuva alanvaihtaja tuli harjoittelijaksi aina yksin työskennelleelle parikymppiselle ”junnulle”, tilanne ei ollut kummallekaan helpoin mahdollinen.

Välillämme on siis aina vallinnut jokin syvempi side, joka on vahvistuakseen vaatinut yhteiset haasteemme ja huippuhetkemme. Jotta kahden omilla tahoillaan ja tavoillaan aivan raakileen ylipäänsä oli mahdollista alkaa hioutua yhteen, tarvittiin aitoa läsnäoloa, luottamusta ja nähdyksi tulemista. Samoja asioita, jotka nykyisin ovat Elämystemme kantavia arvoja.

Lopulta kipuilumme olivat kääntyneet keskinäiseksi kannatteluksi ja yhteiset valokuvausprojektit voimauttaviksi myös kameran tällä puolella. Meitä on kuvailtu kolikon kääntöpuoliksi, jotka täydentävät toinen toistaan.

Niinan palatessa töihin Mirkun sijaistamilta äitiyslomiltaan, aloimme ideoida seuraavaa projektiamme. Halusimme sen olevan jotain, mikä olisi itsemme lisäksi merkityksellistä myös muille. Halusimme entistä näkyvämmin kantaa kortemme kekoon kohti ulkonäköarmollisempaa yhteiskuntaa. Ensin syntyi Ihana Nainen -elämys ja sittemmin useammille kohderyhmille suunnattuja elämyspaketteja tarjoava yhteinen yrityksemme Ihana Elämys Oy. Samalla tiimimme on kasvanut useilla huippukampaajilla ja -meikkaajilla sekä taitavilla valokuvaajilla. Yhdessä olemme enemmän ja ainutlaatuisen hyvä työilmapiirimme takaa, että lopputuloksemme on aina enemmän kuin osiensa summa!

_DSC5284-nelio-mv (1)

Tapamme tehdä muotokuvausta ravistelee perinteistä kuvatuote- ja ulkonäkökeskeisyyttä läsnäoloa painottaen. Olemme rakentaneet koko toimintamme studiomme valaistusta myöten siten, että varsinaisessa kuvaustilanteessa pystymme keskittymään parhaalla mahdollisella tavalla olennaiseen. Emme tekniikkaan, vaan kuvattaviin: kohtaamiseen ja näkyväksi tekemiseen. Meille jokainen on tervetullut omana itsenään tai hetkeksi haluamaansa rooliin hypäten.

Yhteinen Ihana Elämys Oy:mme erilaisine elämyspaketteineen ja #älämahdumuottiin-projekteineen sekä henkilökohtaiset terapiamme ovat saaneet meidät nousemaan Feeniksinä, jotka viimein osaavat tunnistaa ja tunnustaa oman sekä muiden merkityksellisyyden. Tukenasi karistamme kehotraumojasi kuva kerrallaan tai halutessasi heittäydymme hulluttelemaan muuten vain mitä räväkämmin ruuduin!

On ilomme ikuistaa Sinut kuviin, joita takuulla rakastat!

Niina & Mirkku

_DSC5099-Edit_valmis2
_DSC5099-Edit_valmis2