Henkilö- ja brändikuvaus yrityksille

Henkilökuvaus

Toteutamme henkilökuvauksia yrityksenne toimitiloissa tai viihtyisällä, avaralla studiollamme Helsingin Kalasatamassa.

Hyvä henkilökuva imartelee sekä kuvattavaa että yrityksen brändiä. Henkilökuva edustaa yritystä aina ulospäin – tänä päivänä yhä useammin myös silloin, kun työntekijä liikkuu omissa ammatillisissa sosiaalisen median verkostoissaan. Siksi valokuvaamme aina ajan ja ajatuksen kanssa.

Joskus yksi hyvä henkilökuva riittää. Valitse siis edustuskuvaus, jos tarvitset vain yhden hyvän otoksen kustakin yrityksesi työntekijästä. Muihin kuvauspaketteihimme sisältyy enemmän erilaisia kuvia eri taustoilla. Laajempi henkilökuvaus palveleekin mainiosti esimerkiksi pienyrittäjää, joka haluaa käyttöönsä kerralla paketillisen laadukkaita, yrityksensä brändiä tukevia kuvia.

Brändikuvaus

Millainen mielikuva muilla on yrityksestänne? Millainen haluaisitte sen olevan? Välittyykö yrityksenne tarina kohderyhmillenne? Puhutteleeko se ihmisiä?

Teemme yhdessä rautaisten yhteistyökumppaniemme kanssa brändikuvausta, joka rakentaa ja vahvistaa mielikuvaa yrityksestänne – sitä, miltä näytätte muiden silmissä ja mitä muut ajattelevat teistä. Työskentelyn ytimessä ovat yrityksenne missio, visio ja arvot ja niiden toteutuminen organisaationne arjessa.

Brändikuvauksissa kuvaamme käyttöönne pienen kuvapankin, jonka avulla rakennatte ja vahvistatte yrityksenne brändiä. Otamme kuvia esim. toimitiloistanne ja yritykseenne liittyvistä yksityiskohdista.

Autamme teitä luomaan systemaattisen visuaalisen linjan, josta yrityksenne tunnetaan ja muistetaan. Brändikuvaus tuottaa teille ilmeen, jossa jokainen kuva on tarkoituksenmukainen ja yrityksenne näköinen. Olemme ammattitaitoinen kumppani, jonka matkassa pääsette itsekin oppimaan brändinhallinnan saloja.

Varaa kuvaus

Verkkopalvelustamme voit varata minkä vain studiokuvauksen. Huomaa, että varattavissa on vain rajattu määrä aikoja. Jos haluat varata ajan miljöökuvaukselle tai itselle sopivaa aikaa ei löydy varauskalenterista, otathan meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, kiitos!

Varauksen jälkeen voit myös maksaa kuvauksen jo etukäteen verkkokaupassamme.

Toteutetaan yhdessä villit valokuvaideanne

Ehkä kuitenkin jotakin erikoisempaa? Jotakin ihan muuta, jotakin yllättävää tai taiteellista? Olet oikeassa paikassa!

Ota yhteyttä niin ideoidaan teille henkilökuvat tai brändikuvien kokonaisuus, joista teidät muistetaan.

Hinnat

Tässä mainitut hinnat ovat studiokuvauksen hintoja, mutta kuvaamme mielellämme myös miljöössä, esim. yrityksesi tiloissa tai vaikka ulkona. Miljöölisä 100€/kuvauspäivä. Kaikkiin kuvauksiin sisältyy valittujen kuvien kuvankäsittely. Halutessanne saatte kauttamme myös meikkaaja-kampaajan palvelut. Studiokuvauspaketit on varattavissa varauskalenterista. Miljöökuvaukset varataan aina sähköpostitse tai puhelimitse.Brändikuvaukset ja muut miljöökuvaukset voitte varata soittamalla tai sähköpostitse.

Edustuskuva / Profiilikuva
Joskus muutama hyvä henkilökuva riittää. Silloin valintasi on Edustuskuvaus tai Profiilikuvaus.

Edustuskuvaus 100 €
Edustuskuvaus sisältää kuvauksen, koevedokset (noin 10 otosta) ja yhden tulostuslaatuisen tiedoston. Edustuskuvauksessa kuvaamme vain yhdellä rajauksella, yleensä lähi- tai puolikuvia. Kuvauksen kesto on noin 10 minuuttia.

Profiilikuvaus 180 €
Profiilikuvaus sisältää kuvauksen, koevedokset (noin 20 otosta) ja 2 kpl tulostuslaatuisia tiedostoja. Profiilikuvauksessa kuvaamme yleensä vain lähi- tai puolikuvia. Kuvauksen kesto on noin 20 minuuttia.

 

Laajempi henkilökuvaus
Kun tarvitset monipuolisempaa kuvamateriaalia on valintasi Businessmuotokuvaus tai Ihana Business. Näissä laajemmissa henkilökuvauksissa kuvaamme enemmän erilaisia kuvia ja voimme käyttää eri taustoja. Nämä kuvaukset palvelevat mainiosti esimerkiksi pienyrittäjää, joka haluaa käyttöönsä kerralla paketillisen laadukkaita, yrityksensä brändiä tukevia kuvia. Autamme valitsemaan kuvista tarkoitukseesi sopivimmat.

Businessmuotokuvaus 295 €
Businessmuotokuvaus sisältää kuvauksen, koevedokset (noin 30 otosta) ja 3 kpl tulostuslaatuisia tiedostoja. Businessmuotokuvauksessa kuvaamme sekä kokokuvia, lähikuvia että puolikuvia. Kuvauksen kesto on noin 30 minuuttia.

Ihana Business 475 €
Ihana Business -kuvaus sisältää kuvauksen, koevedokset (noin 80 otosta) ja 5 kpl tulostuslaatuisia tiedostoja. Ihana Business -kuvauksessa kuvaamme monipuolisesti kokokuvia, lähikuvia ja puolikuvia. Voimme kuvata usealla taustalla ja korkeintaan kolmella eri vaatekerralla. Kuvauksen kesto on noin 1 tunti.

 

Brändikuvaus
Brändikuvauksissa kuvaamme käyttöönne pienen kuvapankin, jonka avulla rakennatte ja vahvistatte yrityksenne brändiä. Otamme kuvia esim. toimitiloistanne ja yritykseenne liittyvistä yksityiskohdista. Saatte käyttöönne tulostuslaatuisia tiedostoja täysin käyttöoikeuksin valitsemistanne kuvista.

Ihana Business plussa 800 €
Paketti sisältää kuvaussuunnittelun, kuvauksen, reilusti koevedoksia, 20 kpl valmiita kuvia, jotka soveltuvat erityisesti somekäyttöön. Voimme toteuttaa kuvaukset yrityksenne tiloissa tai yhdessä valitsemassamme miljöössä. Kuvauksen kesto on noin 2 tuntia. Kuvaukset voidaan toteuttaa studiollamme, yrityksenne tiloissa tai yhdessä valitsemassamme miljöössä.

Ihana Business kulta 1225 €
Paketti sisältää kuvaussuunnittelun, kuvauksen, reilusti koevedoksia, 40 kpl valmiita kuvia, jotka soveltuvat somekäyttöön ja esimerkiksi nettisivuille ja esitteisiin. Kuvauksen kesto on noin 3 tuntia. Kuvaukset voidaan toteuttaa studiollamme, yrityksenne tiloissa tai yhdessä valitsemassamme miljöössä.

Ihana Business timantti alkaen 2000 €
Räätälöidään yhdessä yrityksesi tarpeisiin sopiva kuvauspaketti. Kysy lisää soittamalla tai sähköpostitse!

 

Meikkaus- ja kampauspalvelut
Perusmeikkaus ja kampaus kuvauksen yhteydessä 100 €, 45 min

Glamourmeikki kuvauksen yhteydessä 150 €, 1,5 h
Kaksi tyyliä, meikkaus ja kampaus kuvauksen yhteydessä 200 €, 2 h
Kysy myös stailauksia!