Ihana Nainen -kuvauselämys

Järjestämme studiollamme Helsingin Kalasatamassa valokuvauspäiviä, joissa saat antautua ammattitaitoisen tiimimme hemmoteltavaksi ja kuvattavaksi. Valitse kokonaisvaltainen Ihana Nainen -elämyspaketti tai pienimuotoisempi Ihana Profiilikuvaus ja tule viihtyisälle studiollemme nauttimaan kuvauspäivien yhteisöllisestä tunnelmasta!

Ihana Nainen -valokuvauspäivä

Ihana Nainen on elämyspäivä, jonka keskipisteenä olet ansaitusti sinä. Tule hemmoteltavaksi ja kuvattavaksi juuri sellaisena kuin olet: herkkänä tai hempeänä, rosoisena tai räväkkänä, hilpeänä tai ihanana tasaisen harmaana itsenäsi. Tule luinesi, lihoinesi ja nahkoinesi, tule uurteinesi ja arpinesi – olivatpa ne henkisiä tai fyysisiä. Me odotamme sinua.

Ihana Nainen on kuvauspäivä, jossa sinä saat päättää kaikesta – tai sitten vain olla ja rentoutua. Voimme kuvata tämänhetkisen sinut tai sen mitä haluaisit olla, parhaan version itsestäsi tai unelmiesi teikäläisen. Tässä kuvauspäivässä voit antaa mielikuvituksesi laukata ilman rajoja tai olla vain. Ihanaa Naista ei määritä menneisyys tai nimitä nykyisyys, eivät ohjaa oletukset tai leimaa luulot. Ihana Nainen -kuvauksissa sinua ei määräile eikä estä mikään eikä kukaan.

Ihana Nainen -elämys on hetki omaa aikaa. Se on tilaisuutesi huomata, millainen upea ja arvokas, ainutlaatuinen Ihana Nainen kiireisen, nuutuneen tai naiseutensa unohtaneen arkiminäsi alta paljastuu. Fiilistelemme kanssasi ja ikuistamme kukoistuksesi kuviin. Lempeä ilmapiirimme ja ammattitaitoinen tiimimme kannustavat sinua olemaan rohkeasti ihana, ja halutessasi myös ottamaan kutkuttavan askeleen oman mukavuusalueesi ulkopuolelle.

Ihana Nainen -tiimimme tekee tätä työtä koko sydämellään, jotta sinäkin saisit nähdä itsesi rakastettavan ihanana, myös valokuvissa. Milloin viimeksi olet tuntenut itsesi ihanaksi? Milloin viimeksi olet nähnyt itsestäsi kuvia, joita rakastat?

Ihana Nainen -kuvauspaketin sisältö

• Ammattilaisen tekemä meikki ja kampaus
• Tiimin yhdessä tekemä stailaus kahta eri tyyliä varten – toteutamme tyylit yhdistelemällä omia vaatteitasi ja meidän kuvausrekvisiittaamme
• Tyylien kuvaus ammattivalokuvaajan kanssa
• Koevedokset kuvauksesta – saat noin 60 valokuvaa, joista pääset valitsemaan suosikkisi
• 5 kpl valitsemaasi tulostuslaatuista tiedostoa tai 5 kpl 15 x 20 cm paperikuvia
• Pientä purtavaa ja studion täydeltä naisenergiaa ja rentoa meininkiä
Opi loistamaan kuvissa -verkkokurssi, jolla pääset halutessasi virittäytymään tunnelmaan ja valmistautumaan kuvauksiin jo etukäteen

Varaa Ihana Nainen -valokuvauspäivä

Järjestämme Ihana Nainen -elämyspäiviä noin kerran kuukaudessa. Varaamme kuhunkin päivään ajan 3–6 naiselle. Aikataulutamme valokuvausajat vähän lomittain, joten studiollamme on tarjolla yhteisöllistä meininkiä muiden Ihanien Naisten kanssa.

Varaa hemmotteluelämyksellesi aikaa kolme tuntia – ja mieti etukäteen, mitä hauskaa suuntaat tekemään kuvausten jälkeen!

HELINÄ

”Nautin kolmen tyttären äitinä olemisesta yli kaiken, mutta ruuhkavuosien aikana en juurikaan kiinnittänyt ulkonäkööni huomiota. Opettelin vasta päälle viisikymppisenä hellittelemään itseäni. Ajattelen nykyään niin, että paras ystäväni olen minä itse. Välillä kysyn peilikuvaltani, että voisinko mennä vaikkapa Ihana nainen –kuvaukseen ja vastaan, että ilman muuta. Saatan myös ostaa itselleni jonkun vaatteen tai pienen matkan.

Lapsuudenkodissani ei erityisemmin harrastettu koristautumista. Äitini ompeli minulle kyllä vaatteita ja juhliin pukeuduttiin vähän paremmin. Äiti myös käytti huulipunaa, ihan loppuun asti, ja minäkin muistan aina punata huulet, vaikka muuten en meikkaisikaan.

On tärkeää nähdä itsensä joskus laitettuna ja nättinä. Olen saanut ystäviltä ja tutuilta paljon kehuja ja kannustusta Ihana nainen –kuvista, ja se on antanut voimaa. Jos olisin päässyt kokemaan tämän 20 vuotta sitten, olisin saattanut muuttaa elämääni ratkaisevalla tavalla. Mutta vieläkin voi tapahtua ihan mitä vain ihanaa.”

Teksti: Marja-Liisa Husso, ET-lehti

Varaa aikasi seuraavaan kuvauselämykseen

Verkkopalvelustamme voit varata minkä vain studiokuvauksen. Huomaa, että varattavissa on vain rajattu määrä aikoja. Jos haluat varata ajan miljöökuvaukselle tai itselle sopivaa aikaa ei löydy varauskalenterista, otathan meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, kiitos!

Varauksen jälkeen voit myös maksaa kuvauksen jo etukäteen verkkokaupassamme.

Varaa yksityinen Ihana Nainen -elämyksesi sähköpostitse laittamalla viesti osoitteeseen info@ihanaelamys.fi.

Hinnat

Elämyspäivinä saat Ihana Nainen -valokuvauselämyksen hintaan 475 €.

Voit myös varata täysin yksityisen elämyksen hintaan 675 €.

Halutessasi voit maksaa Ihana Nainen -elämyksen osamaksulla.

Lahjakortti Ihana Nainen -elämykseen

Haluatko tarjota Ihana Nainen -elämyksen lahjana jollekulle elämäsi tärkeistä naisista?

Osta tästä lahjakortti elämykselliseen valokuvauspäivään.