OPI LOISTAMAAN KUVISSA

Miten opit nauttimaan kuvattavana olemisesta ja onnistumaan valokuvissa

”Minusta ei sitten saa hyviä kuvia”

”En ikinä onnistu kuvissa”

”Kuvattavana oleminen on kauheaa”

ja mitä näitä nyt on. Lupaan, että olemme kuulleet ne kaikki. Jos kuvattavana oleminen ahdistaa, niin et todellakaan ole sen asian kanssa yksin.

Itse asiassa me kuuluimme itsekin ennen siihen niihin, jotka pakoilevat kameraa ja olvat mieluummin kameran takana kuin sen edessä. Meistäkin tuli ammattivalokuvaajia, jotta meidän ei tarvitsisi olla kuvissa itse. Saattoi siihen olla muitakin syitä, mutta ymmärrät pointin – tiedämme miltä sinusta tuntuu.

Tiedämme myös, että jokaisesta saa hyviä kuvia. Ja että kuvattavana olemista voi harjoitella. Tiedämme nyt, että huonoihin kuviin on yksi varma lääke, nimittäin harjoittelu.

Me haluamme ja pystymme auttamaan sinua kuvattavana olemisen oppimisessa. Nämä eivät ole mitään vaikeita asioita, mutta jos kukaan ei ole aikaisemmin kertonut niitä sinulle, niin ethän sinä ole voinut niitä tietää.

Tällä verkkokurssilla saat ammattikuvaajien parhaat vinkit kuvattavana olemiseen ja kurssin jälkeen sinulla on helpompi olla kuvattavana. Kurssin jälkeen onnistut kaikissa kuvissa, oli ajatuksissasi sitten deittiprofiili, yrityksen markkinointi, juhlakuvat tai edustuskuvat. Kun osaat olla kuvattavana, näytät upealta itseltäsi, oli kuvaustilanne mikä tahansa!

Parhaat kuvat ovat niitä, joissa tuot esiin oman persoonasi ja asenteesi. Kun uskallat näyttää aidon oman itsesi kuvissa, teet vaikutuksen. On tärkeää, että kuvat kertovat oikeaa tarinaa sinusta, että näytät kuvissakin aidolta, itsevarmalta ja siltä hauskalta tai lämpimältä ihmiseltä, joka oikeasti olet.

Me olemme kuvanneet tuhansia ihmisiä ja tiedämme, että jokaisesta saa hyviä kuvia. Ja jos ei saa, niin vika ei suinkaan ole mallissa vaan valokuvaajassa. Aina valokuvaajaan ei kuitenkaan pysty vaikuttamaan, mutta sinä pystyt vaikuttamaan siihen, miten itse olet kuvassa. Ymmärtämällä muutamia valokuvaan liittyviä perusasioita ja harjoittelemalla kuvattavana oleminen helpottuu ja lopputulos on huomattavasti parempi.

Opi loistamaan kuvissa -verkkokurssi on sinulle, joka koet, että et ikinä onnistu kuvissa. Sinulle, joka joudut (tai saat) olla paljon kuvissa, mutta et oikein tiedä miten saisit parhaimman lopputuloksen. Sinulle, joka jäädyt kuvaustilanteessa. Ja myös sinulle, joka kuvaat ihmisiä ja mietit miten heistä saisi parhaat mahdolliset kuvat. Älä anna kuvien määritellä sinua, vaan ota ne haltuun kuin ammattilainen!

Olemme tehneet tämän verkkokurssin, jotta sinulla olisi helpompi olla kuvissa. Jotta kuvattavana olemisen mörkö muuttuisi ystäväksi ja kuvattavana olemisesta, ja kuvista voisi tulla ilon aihe.

Kuvattavana oleminen on taito, jota voi ja kannattaa harjoitella.

Jokaisesta saa hyviä kuvia! Sinustakin. Me lupaamme sen. Aloita siis harjoittelu tulemalla mukaan Opi loistamaan kuvissa -verkkokurssille. Loistavat kuvat odottavat!

Kurssi koostuu kolmesta osasta:

1. Parasta irti itsestäsi eli kuvattavana olemisen psykologiaa

2. Mistä hyvä kuva koostuu eli tekniikka pähkinänkuoressa

3. Miten kamera näkee sinut eli miten poseeraat kuvissa

Bonuksena video kuvaukseen valmistautumisesta: vaatteet, hiukset & meikki

Kaikkiin osiin kuuluu intro, case-esimerkit ja harjoitustehtävät. Lisäksi pääset mukaan kurssilaisten omaan facebook-ryhmään, jonne voit postata omia kuviasi, kysymyksiäsi ja onnistumisiasi. Harjoituksistasi saat halutessasi palautetta facebook-ryhmässä tai yksityisviestillä.

Mitään ei tarvitse osata valmiiksi, riittää että haluat oppia ja kehittyä. Kurssilta löytyy varmasti uusia asioita myös pidemmällä oleville – olet sitten kameran edessä tai takana.

Kuvattavana olemista voi ja kannattaa harjoitella. Me autamme siinä.

Opi loistamaan kuvissa -verkkokurssin hinta on vain 49,60€

Saat Opi loistamaan kuvissa -verkkokurssin sekä pääset mukaan Opi loistamaan kuvissa – facebook-ryhmään. Facebook-ryhmässä voit kysyä kysymyksiä & pyytää palautetta omista kuvistasi.

HUOM! Verkkokurssi sisältyy meidän kaikkien Ihanien elämyskuvausten hintaan. Lisää tietoja Ihana Nainen -elämyksestä ja Ihana Business -kuvauksesta: www.ihanaelamys.fi Ihana Nainen -elämyksen voit ostaa kätevästi verkkokaupassamme: https://ihanaelamys.fi/tuote/ihana-nainen-elamys/ 

Kouluttajasi

Niina Stolt & Mirkku Merimaa

Me olemme Mirkku & Niina Ihana Elämys Oy:stä. Olemme perustaneet suositun Ihana Nainen -elämyksen & muut ihanat elämyksemme koska haluamme näyttää, että jokainen on ihana ja arvokas juuri sellaisena kuin on ja että jokaisesta saa kauniita kuvia – sukupuolesta riippumatta.

Teemme myös yhteiskunnallista #älämahdumuottiin -taideprojektia, jotta kenenkään ei tarvitsisi kokea olevansa vääränlainen. Nyt olemme ruvenneet tekemään verkkokursseja, jotta ihmisillä olisi helpompi olla kuvissa. 

Missiomme on, että ihminen tulee näkyväksi itselle ja muille.  Meillä on yhteensä yli 25 vuoden kokemus ihmisten kuvaamisesta ja kuvattuja ihmisiä on kertynyt vuosien varrella tuhansia. Tiedämme siis mistä puhumme, kun puhutaan kuvausjännityksestä ja sen laukaisemisesta, kuvattavana olemisesta ja toimivista poseerauksista. Haluamme auttaa sinua kuvattavana olemisen haasteissa. 

Meistä on sanottu, että olemme poikkeuksellisen lahjakkaita ohjaamaan ihmisiä kuvaustilanteessa sekä luomaan turvallisen ja välittömän tunnelman. Toivottavasti onnistumme siinä myös virtuaalisesti. 

Palautetta koulutuksistamme:

Usein kysytyt kysymykset

Koska kurssi alkaa ja kuinka pitkä se on?

Kurssi alkaa heti kun ostat sen ja materiaalit ovat käytössäsi vähintään vuoden, joten voit katsoa materiaalit rauhassa omaan tahtiin ja palata niihin tarvittaessa. Lisäksi sinulla on facebokk-ryhmän tuki. Facebook -ryhmässä voit kysyä meiltä sekä pyytää palautetta kuvistasi.

 

Kuinka kauan materiaalit ovat käytössäni?

Materiaalit ovat käytössäsi vähintään vuoden, joten voit tutustua materiaaleihin rauhassa omassa tahdissa ja palata niihin tarvittaessa.

 

Mitä, jos en ole tyytyväinen kurssin sisältöön

Teemme kaikkemme, jotta olisit tyytyväinen kurssiin, mutta jos jostain syystä et kuitenkaan ole tyytyväinen, niin voit olla meihin yhteydessä ja palautamme rahasi. Kurssilla on 14 vuorokauden rahat-takaisin takuu.

 

Kuinka kauan kurssin katsominen kestää?

Kurssilla on yhteensä noin tunnin verran video-materiaaleja ja lisäksi susoittelemme, että varaat aikaa kaikkien tehtävien tekemiseen ja yhteenvetojen läpikäymiseen. Kurssin materiaali on jaettu lyhisiin 5-15min videopätkiin, joten niitä voi helposti katsoa silloinkin kun kätettävissä ei ole valtavasti aikaa.