Pari- ja perhekuvaus

Toteutamme pari- ja perhekuvauksia avaralla valokuvausstudiollamme Helsingin Kalasatamassa tai toivomassanne miljöössä ulko- tai sisätiloissa. Kuvaamme mielellämme myös nelijalkaiset perheenjäsenenne.

Perhekuvaus

Perhe on pahin – ja paras! Perhekuvaus on tilaisuutenne tulla uudella tavalla näkyviksi itsellenne ja toisillenne. Perhekuvauksessa ikuistamme ainutlaatuisen perheenne ainutkertaisiin valokuviin, joista muistatte toisenne.

Parikuvaus

Parikuvaus on suhdetta lujittava kokemus. Heittäytykää ikuistamaan palanen herkkää, kaunista, hauskaa, hullua, haikeaa, vaikeaa, juuri teidän näköistänne elämänvaihetta. Meille voitte tulla juuri sellaisina kuin olette.

Toteutetaan yhdessä villi valokuvaideanne

Kaipaatteko jotakin erikoisempaa perinteisen pari- tai perhekuvauksen sijaan? Olemme yllytyshulluja, joten älkää arkailko esittää hulvattomiakaan ideoitanne meille! Ottakaa yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla niin räätälöidään teille aivan oman näköiset kuvaukset.

Varaa kuvaus

Verkkopalvelustamme voit varata minkä vain studiokuvauksen. Huomaa, että varattavissa on vain rajattu määrä aikoja. Jos haluat varata ajan miljöökuvaukselle tai itselle sopivaa aikaa ei löydy varauskalenterista, otathan meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, kiitos!

Varauksen jälkeen voit myös maksaa kuvauksen jo etukäteen verkkokaupassamme.

Hinnat

Parikuvaus tai perhekuvaus 295 €

Pari- ja perhekuvaukset sisältävät kuvauksen, koevedokset (noin 30 otosta) ja 3 kpl tulostuslaatuisia tiedostoja. Pari- ja perhekuvauksissa otamme sekä kokokuvia, lähikuvia että puolikuvia. Kuvauksen kesto on noin 30 minuuttia.