Henkilökuvaus yksityisille

Tarvitsetko tyylikkäät potretit CV:tä varten, oman näköiset profiilikuvat some-kanavillesi tai valokuvan itsestäsi lahjaksi läheisellesi? Tule meille, kuvaamme parhaan version sinusta!

Toteutamme edustuskuvauksia avaralla valokuvausstudiollamme Helsingin Kalasatamassa tai toivomassasi miljöössä. Kuvaamme sekä ulko- että sisätiloissa, ja kauttamme saat halutessasi myös meikkauksen ja kampauksen.

Varaa henkilökuvaus

Verkkopalvelustamme voit varata minkä vain studiokuvauksen. Huomaa, että varattavissa on vain rajattu määrä aikoja. Jos haluat varata ajan miljöökuvaukselle tai itselle sopivaa aikaa ei löydy varauskalenterista, otathan meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, kiitos!

Varauksen jälkeen voit myös maksaa kuvauksen jo etukäteen verkkokaupassamme.

Hinnat

Edustuskuvaus 100 €
Edustuskuvaus sisältää kuvauksen, koevedokset (noin 10 otosta) ja yhden tulostuslaatuisen tiedoston. Edustuskuvauksessa kuvaamme vain yhdellä rajauksella, yleensä lähi- tai puolikuvia. Kuvauksen kesto on noin 10 minuuttia.

Profiilikuvaus 180 €
Profiilikuvaus sisältää kuvauksen, koevedokset (noin 20 otosta) ja 3 kpl tulostuslaatuisia tiedostoja. Profiilikuvauksessa kuvaamme yleensä vain lähi- tai puolikuvia. Kuvauksen kesto on noin 20 minuuttia.

Businessmuotokuvaus 295 €
Businessmuotokuvaus sisältää kuvauksen, koevedokset (noin 30 otosta) ja 3 kpl tulostuslaatuisia tiedostoja. Businessmuotokuvauksessa kuvaamme sekä kokokuvia, lähikuvia että puolikuvia. Kuvauksen kesto on noin 30 minuuttia.

Ihana Business 475 €
Ihana Business -kuvaus sisältää kuvauksen, koevedokset (noin 80 otosta) ja 5 kpl tulostuslaatuisia tiedostoja. Ihana Business -kuvauksessa kuvaamme monipuolisesti kokokuvia, lähikuvia ja puolikuvia. Voimme kuvata usealla taustalla ja korkeintaan kolmella eri vaatekerralla. Kuvauksen kesto on noin 1 tunti.

Meikkaus- ja kampauspalvelut
Meikkaus ja kampaus kuvauksen yhteydessä 100 €, 45 min
Glamourmeikki kuvauksen yhteydessä 150 €, 1,5 h
Kaksi tyyliä, meikkaus ja kampaus kuvauksen yhteydessä 200 €, 2 h
Kysy myös stailauksia!