Me

Ihana Elämys Oy olemme me, Niina Stolt  ja Mirkku Merimaa. Olemme erikoistuneet ihmisten kuvaamiseen ja visuaalisten mielikuvien rakentamiseen. Kuvauksissamme on aina turvallinen, lämminhenkinen ilmapiiri, joten kameroidemme edessä pärjäävät nekin, jotka vieroksuvat valokuvattavaksi asettumista.

Yrittäjyytemme on meille elämäntapa, joka mahdollistaa jatkuvan oman ammattitaitomme ja valokuvausalan kehittämisen. Meille on tärkeää, että voimme tehdä arvojemme mukaista työtä, jossa saamme auttaa ihmisiä ja asiakkaitamme huomaamaan oman ainutlaatuisuutensa, ylittämään itsensä ja yllättymään omasta vahvuudestaan.

Teemmekin intohimoisesti työtä yhteiskunnallisen vaikuttamisen parissa. Raivaamme yhteiskunnallisilla taideprojekteillamme tilaa erilaisuudelle – mitä se kenellekin tarkoittaa.
Suosittu #älämahdumuottiin-projektimme edistää tasa-arvoa ja suvaitsevaisuutta ja opettaa empatiaa. Olemme tehneet yhteistyötä myös Ensi- ja turvakotien liiton kanssa lähisuhdeväkivallan ehkäisyn tiimoilta Selviytyjät-taideprojektillamme.

Yhteistyökumppanimme

Tiiviisti yhdessä työskentelevä parivaljakkomme on ihana kummajainen ja iloinen poikkeus useimmiten yksin toimivien valokuvausalan yrittäjien joukossa. Rakastamme ihmisiä ja verkostoitumista, joten ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme tai sinulla on idea – vaikka ihan hullukin – jota haluat pallotella kanssamme. Me sytymme yhdessä tekemisestä!

Olemme koonneet ympärillemme laajan verkoston eri alojen rautaisia ammattilaisia. Järjestämme yhdessä verkostomme kanssa henkilöstökuvauksia, henkilöstön virkistyspäiviä ja muita valokuvauselämyksiä. Kauttamme saatte kuvaus- ja hemmottelupaketit vaivattomasti yhdeltä luukulta.

Ihana Elämys mediassa

..