Ihana Profiilikuvaus

Järjestämme studiollamme Helsingin Kalasatamassa valokuvauspäiviä, joissa saat antautua ammattitaitoisen tiimimme hemmoteltavaksi ja kuvattavaksi. Valitse kokonaisvaltainen Ihana Nainen -elämyspaketti tai pienimuotoisempi Ihana Profiilikuvaus ja tule viihtyisälle studiollemme nauttimaan kuvauspäivien yhteisöllisestä tunnelmasta!

Ihana Profiilikuvaus on hemmotteluhetki, jossa pääset nauttimaan olostasi ammattilaisten käsissä ja saat samalla itsestäsi ihanat kuvat.

Järjestämme Ihana Profiilikuvaukset Ihana Nainen -elämyspäivien yhteydessä, joten profiilikuvauspäivissä studiollamme on tarjolla yhteisöllistä meininkiä muiden kuvattavien kanssa.

Ihana Profiilikuvaus -paketin sisältö:

• Pikameikki ja -kampaus (30 min)
• Minikuvaussessio (15 min)
• Koevedokset (noin 20 otosta)
• 2 kpl tulostuslaatuisia kuvatiedostoja

Paketin hintaan sisältyvät tiedostot saat itse valita koevedoksista. Lisäksi voit halutessasi tilata myös muita paperikuvia ja/tai tulostuslaatuisia tiedostoja.

Varaa aikasi seuraavaan kuvauselämykseen

Verkkopalvelustamme voit varata minkä vain studiokuvauksen. Huomaa, että varattavissa on vain rajattu määrä aikoja. Jos haluat varata ajan miljöökuvaukselle tai itselle sopivaa aikaa ei löydy varauskalenterista, otathan meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, kiitos!

Varauksen jälkeen voit myös maksaa kuvauksen jo etukäteen verkkokaupassamme.

Varaa yksityinen Ihana Profiilikuvaus -elämyksesi sähköpostitse laittamalla viesti osoitteeseen info@ihanaelamys.fi.

Hinnat

Yleisinä Ihana Profiilikuvaus -kuvauspäivinä saat kuvauspaketin hintaan 240 €. Normaalihinta 280€.

Voit myös varata täysin yksityisen kuvauspaketin 4-20 hengen porukalle. Tarjoamme ryhmällenne kuvauspaketin erikoishintaan 240 €/kuvattava.