Onko kuvattavana oleminen hauskaa?

Voiko kuvattavana oleminen olla kivaa? Pitääkö sen olla?

Suurin osa meillä kuvattavana käynyneistä sanoo lähtiessään, että tämähän oli hauskaa! Vähän jopa yllättyneeltä kuulostaen. Parhaimmillaan kuvattavana oleminen on hauskaa – kun ympärillä on osaava tiimi ja hyvä meininki. Ja meillä on!

Moni meidän asiakkaista tulee kuvattavaksi sillä ajatuksella, että valokuvaus on pakollinen paha ja että kuvattavana oleminen ennemminkin pelottaa ja ahdistaa kuin on kivaa tai hauskaa. Yksi huono kuvauskokemus on voinut tehdä kuvattavana olemisesta ikävän mörön. Onneksi on myös korjaavia kokemuksia. Me tiedämme, että jokaisesta saa hyviä kuvia, kunhan saat hyvät ohjeet ja neuvot. Meidän supervoima on nimenomaan ihmisten ohjaaminen ja kuvausjännityksen hälventäminen.

Meillä kuvattavana oleminen on aina myös kuvattavana olemisen oppimista – sitä nimittäin voi ja kannattaa opetella. Me neuvomme ja autamme sinua ja Ihana Elämys -kuvauspäivinä meillä on ammattitaitoisen valokuvaajan lisäksi studiolla paikalla myös huippu meikkaaja-kampaaja, joka laittaa sinulle meikit ja hiukset kuntoon. Jos sinulla siis on tarve uusille profiilikuville tai haluat uudet kuvat itsestäsi ihan vaan juhlistaaksesi itseäsi, niin olet tullut oikeaan paikkaan, me autamme sinua loistamaan kuvissa!

Loppuvuoden Ihana Elämys -kuvauspäivät ovat 10.9.2022, 15.10.2022, 19.11.2022 ja 17.12.2022 ja kaikkiin on vielä vapaita aikoja, sekä Ihanaan Profiilikuvaukseen, että laajempaan Ihana Nainen -elämykseen.

Varaa aikasi täältä!