Ihanat luennot ja koulutukset

Me pidämme kouluttamisesta ja luennoinnista! Sytymme kun saamme jakaa osaamistamme, haastaa kuluneita ajatusmalleja ja puhua meille tärkeistä asioista.

Kuten vaikka yhteistyöstä. Yhteistyö on meistä kaiken tekemisen suola. Me teemme (lähes) saumatonta yhteistyötä ja siksi puhummekin mielellämme yhteistyön voimasta ja siitä hurjasta potentiaalista, mitä yhdessä tekeminen meille tarjoaa. Koulutamme ja luennoimme mielellämme myös yhdessä – vaikka välillä sekoilemme ja puhumme toistemme päälle, väitämme, että kumpikaan meistä yksin ei pitäisi yhtä monipuolista, mielenkiintoista ja jännittävää koulutusta.

Opi loistamaan kuvissa -verkkokurssi

Tiedämme, että jokaisesta saa hyviä kuvia ja että kuvattavana olemista voi ja kannattaa harjoitella. Jokainen kuvaus meidän kanssamme on samalla myös kuvattavana olemisen opettelemista – meiltä saat aina kuvaustilanteessa neuvot ja ohjeet, mitään ei tarvitse osata itse. Välillä tulee kuitenkin vastaan niitä tilanteita jolloin valokuvaajalta ei saakaan ohjeita ja niihin tilanteisiin auttaa meidän tekemämme Opi loistamaan kuvissa -verkkokurssi. Verkkokurssin käyminen voi myös helpottaa kuvausjännitystä ja auttaa valmistautumaan kuvaukseen. Kurssille pääset mukaan täällä

Opi loistamaan mallinohjauksessa – kurssi

Tänä syksynä pääsemme taas kouluttamaan Kameraseuran järjestämälle Opi loistamaan mallinohjauksessa -kurssille. Meille on sanottu, että olemme poikkeuksellisen hyviä mallinohjauksessa ja olemmekin onnellisia, kun saamme jakaa tätä osaamistamme. Mallinohjaus on niin paljon enemmän kuin pelkät toimivat kuvausasennot (vaikka on se sitäkin) – se on kohtaamista, arvostamista ja kuuntelemista. Kurssi on järjestetty jo kahdesti aiemminkin ja saamamme palaute on ollut huimaa!

Parasta kurssilla oli osallistujien mukaan: ”Opet, kurssikaverit, rento ilmapiiri ja harjoitukset.” ”Rento, energinen ote ja harjoitukset”

Ihanaa, että avoimissa palautteissa näkyy yhteistyön voima ja meidän innostus aiheeseen.

”Tykkäsin tosi paljon, oli hyvä kurssi, ensimmäinen valokuvaukseen liittyvä kurssini ja aion kyllä jatkossakin sivistää itseäni. Vetäjien symbioosia ihailin :)”

”Olitte aivan ihanat opettajat! Pirteitä, iloisia ja räväköitä! Pelkäsin vähän etukäteen, että miten jaksan koko viikonlopun kurssilla työviikon jälkeen, mutta teidän luoman tunnelman avulla ei ollut mitään ongelmaa jaksamisen kanssa. Kiitos! ❤️”

Vaikka kehitettävääkin löytyy (yllätys!):

”Opettajat: älkää puhuko toistenne päälle eikä liikaa. Muuten tosi ihanaa!!”

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Opi loistamaan mallinohjauksessa 8-9.10.2022 -kurssille täältä.

Vielä lisää luentoja ja koulutuksia? Kyllä kiitos!

Näiden kahden kurssin lisäksi teemme pidämme mielellämme muitakin koulutuksia ja luentoja. Nettisivujemme koulutukset ja luennot -osiosta löytyy joitain esimerkkiteemoja ja aiheita joista puhumme mielellämme, mutta meille saa ehdottaa myös muita aiheita. Mistä nyt valokuvaaja-yrittäjä-maailmanparantaja-ihmiset voisi puhuakaan. Pidämme siitä, että meitä haastetaan!

Kuva: Jari Miettinen