Luennot ja konsultointi

Koulutamme ja konsultoimme valokuvaukseen, brändiin, yrittäjyyteen ja kehoitsetuntoon ja mielenterveyteen liittyen sekä kasvokkain että etänä.

Koulutamme ja puhumme mielellämme mm. näistä aiheista, mutta räätälöimme mielellämme koulutuksen tai luennon juuri sinun tarpeisiin sopivaksi. Ole yhteydessä, niin mietitään miten voimme valjastaa laaja-alaisen osaamisemme ja kokemuksemme avuksesi.

Brändin visuaalisen maailman konsultointi

Millainen mielikuva muilla on yrityksestänne? Millainen haluaisitte sen olevan? Välittyykö yrityksenne tarina kohderyhmillenne? Puhutteleeko se ihmisiä? Olemme yrityksenne kumppani brändin kirkastamisessa ja visuaalisen maailman luomisessa. Teemme konsultoinnin lisäksi brändikuvausta.

Opi loistamaan kuvissa – ohjelmaa työporukalle

Kuvattavana oleminen voi olla kiusaannuttava kokemus – tai sitten hauskaa! Me autamma sinua loistamaan kuvissa. Tämä luento/koulutus valmistelee porukan tuleviin kuvauksiin ja auttaa jokaista loistamaan kuvissa. Kurssi sopii mainiosti ohjelmanumeroksi yrityksen henkilöstökuvauksen yhteyteen. Tutustu myös Opi loistamaan kuvissa -verkkokurssiimme.

Tilaa yrittäjä puhumaan – yrittäjyyskasvatusta ja yrittäjien puheenvuoroja

Yrittäjyys on meidän juttumme, ja nyt haluamme levittää tätä ilosanomaa – ja yrittäjän arjen realismia – eteenpäin. Teemme oppilaitosyhteistyötä, konsultoimme valokuvausta opiskelevia nuoria ja käymme puhumassa omasta yrittäjyydestämme. Niina on työskennellyt koko uransa yrittäjänä ja Mirkulla on kokemusta työsuhteisesta työstä yrittäjäksi siirtymisestä. Meillä molemmilla on omat yritykset sekä yhteinen Ihana Elämys Oy. Parivaljakkomme on ihana kummajainen ja iloinen poikkeus useimmiten yksin työskentelevien valokuvausalan yrittäjien joukossa. Kerromme mielellämme lisää siitä, miksi yhdessä työskenteleminen kannattaa.

Oman näköistä yrittäjyyttä – rakennetaan sinullekin merkityksellinen työelämä

Oletko miettinyt, mitkä ovat missiosi, visiosi ja arvosi yrittäjänä? Entä mitkä ovat missiosi ja visiosi urasi suhteen? Me olemme yrittäjinä rakentaneet itsellemme erikoiset, itsemme näköiset työelämät. Nyt konsultoimme muita oman näköisestä, merkityksellisen tuntuisesta urasta haaveilevia.

Älä mahdu muottiin – työpajoja kehoitsetunnosta ja mielenterveydestä lapsille ja nuorille

Haluamme, ettei yksikään lapsi tai nuori puhu itselleen rumasti. Vedämme lapsille ja nuorille työpajoja ja keskustelutilaisuuksia, joissa keskustellaan vakavasti, mutta rennosti oman ja muiden erilaisuuden arvostamisesta. Opettajana voit tilata meidät puhumaan luokallesi. #älämahdumuottiin -luento sopii kaiken ikäisille ja se voidaan räätälöidä sinun toiveiden mukaan.

Ota yhteyttä niin jutellaan, miten voimme valjastaa laaja-alaisen osaamisemme ja kokemuksemme avuksesi.