_NNI9242-neliö_preview_oppposite
_NNI9305-neliö_preview

OTA YHTEYTTÄ

VALOKUVAAJAT & IHANAN NAISEN ÄIDIT

NIINA STOLT

Puh. 044 319 3166

info(at)ihanaelamys.fi

MIRKKU MERIMAA

Puh. 040 533 0931

info(at)ihanaelamys.fi

_NNI9242-neliö_preview_oppposite
_NNI9305-neliö_preview

Valokuvaajat ja Ihanan Naisen äidit Niina Stolt ja Mirkku Merimaa haluavat Ihana Nainen -elämyksellä tuoda esiin, että jokainen nainen on ihana omalla tavallaan. Ihana Naisen ei tarvitse mahtua mihinkään muottiin, eikä olla tietynlainen. Ihana Nainen voi olla mitä vaan.

- Kohtaamme asiakkaamme arvostavasti ja empaattisesti, ainutlaatuisina ihmisinä. Kuuntelemme heitä ja näemme heidät omana, kauniina itsenään. Ihana Nainen -elämyksellä on ollut valtava, myönteinen vaikutus osallistujiin. On koskettavaa nähdä, kokea ja kuvata, kuinka ihana ja itsetuntoa nostava kokemus naiselle on kohdata itsensä ihanimmillaan. Lämpö ja empatia ovat vahvasti läsnä ja tarttuvat kaikkiin turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä.

- Haluamme osaltamme myös herättää yhteiskunnallista keskustelua kauneusihanteista, naisten asemasta ja muista naiseuteen liittyvistä asioista. Ihana Nainen on meille työtä, mutta myös projekti, jolla haluamme ”parantaa maailmaa yksi nainen kerrallaan”.

Ihana Nainen -tiimiin kuuluu Niinan ja Mirkun lisäksi huipputason meikkaajia ja kampaajia, jotka auttavat naisia löytämään itsestään ihanat puolet sekä opastavat miten niitä voidaan korostaa.

VARAA OMA IHANA NAINEN -ELÄMYKSESI

Ihana Nainen -elämyspäiviä järjestetään noin kerran kuukaudessa. Elämyspäivänä saat koko ihanan elämyksen hintaan 475€

Seuraavat elämyspäivät ovat 27.1, 10.2, 24.3, 21.4. Seuraa Facebook-sivujamme, niin saat lisätietoa.

Yksityisen, sinun aikataulujen mukaan räätälöidyn Ihana Nainen -elämyksen saat hintaan 675€. Ihana Nainen -elämyksen voi ostaa myös osamaksulla.

Osta elämys lahjaksi rakkalle, ystävälle, äidille... Verkkokaupastamme voit ostaa lahjakortin joko yksityiseen elämykseen tai elämyspäivään. Lahjan saaja voi itse varata ajan hänelle sopivaan elämyspäivään.

OTA YHTEYTTÄ