Valokuvaaja palveluksessasi myös kesällä

Kesä on loistavaa aikaa käydä valokuvattavana – ainakin jos toiveissa on valokuvat miljöössä! Ihana Elämyksen kaksi valokuvaajaa, Niina ja Mirkku, auttavat sinua kuvausasioissa myös kesällä. Kun yksi on lomalla, on toinen töissä – kesälläkin.

Lomalla ollessa tai juuri loman jälkeen on (toivottavasti) rentoutunut ja hyvin levännyt, joten silloin on valokuvissakin edukseen. Nyt on siis sopiva hetki soittaa valokuvaajalle ja päivittää perhekuvat, edustuskuvat tai vaikka firman nettisivujen kuvat. Myös alkusyksyn kuvauksia varataan jo nyt, eli jos mielessä on joku tietty kuvauspäivä kannattaa meihin olla yhteydessä jo nyt, niin saat varattua valokuvaajan juuri haluamallesi päivälle. Syksyn Ihana Elämys -kuvauspäivät on myös julkaistu ja ne ovat 13.8, 10.9, 15.10, 19.11 ja 17.12. Oman aikasi Ihana Nainen -elämyseen tai Ihanaan profiilikuvaukseen voit varata suoraan täältä.

Lomalla on myös loistava hetki harjoitella kuvattavana olemista ja lomailun lomassa löytyisi ehkä heti aikaa myös meidän Opi loistamaan kuvissa -verkkokurssille. Se on verkkokurssi sinulle, jonka mielestä kuvattavana oleminen on vaikeaa ja epämukavaa. Verkkokurssilla saat valokuvaajan parhaat vinkit kuvattavana olemiseen ja se toimii todella hyvänä valmistautmisena varsinaiselle kuvaukselle.

Meillä jokainen kuvaus on myös kuvattavana olemisen opettamista ja oppimista, joten jos verkkokurssi ei ole sinun juttusi – ei hätää, opit samoja asioita kun tulet meille kuvattavaksi. Meillä valokuvaajat ovat huippuja mallinohjauksessa ja tilanteen rentouttamisessa. Lupaamme, että jokaisesta saa onnistuneet kuvat!