Ihanaa ystävänpäivää!

Tänään vietetään ystävänpäivää, joka on amerikan serkkunsa Valentine’s Dayn ihastuttava suomalaisversio. Sanotaan, että rakkaus voittaa kaiken, mutta minusta ystävyys on se todellinen voima rakkauden takana ja siksi onkin aivan ihanaa, että me suomalaiset olemme tehneet Valentine’s Daysta ystävyyden juhlapäivän!

Ihana Nainen -elämys syntyi aikanaan kahden varsin erilaisen naisen ystävyydestä. Noiden erilaisuuksien ymmärtäminen vahvuuksiksi on vienyt meidät hurjan pitkälle. Olemme ystävyytemme matkan varrella oppineet ymmärtämään, ettei kumppanuudessa ja yrittäjyydessä 1+1 ole suinkaan 2, vaan paljon enemmän! Tästä mainio esimerkki on myös Naiselo45+-blogi, jonka takana on kaksi kauneustoimittajaa & ystävystä Kaisa&Sini, ja he tulivat kokemaan yhdessä Ihana Nainen -elämyksen päivittääkseen profiilikuvansa ja bloginsa kuvituksen. He kertovat kokemuksestaan täällä: https://blogit.apu.fi/naiselo/

Nostetaan malja ystävyydelle!

-Mirkku-

ps. Ihana Profiilikuvaus ja Ihana Nainen -elämyspäivät ovat mainioita paikkoja juhlistaa ystävyyttä! Seuraavat kuvauspäivät ovat la 26.3., la 23.4., pe 13.5. ja la 11.6.

Varaa kuvausaikasi täältä:

Ihana Profiilikuvaus
Ihana Nainen -elämys