Ihanaa palautetta Ihanaan uutiskirjeeseen

Hei kaikki ihanat lukijamme,

saimme hienon viestin Ihanan uutiskirjeen lukijalta. Alla sekä viesti että vastaus viestiin, joka voisi olla perusteellisempikin. Palaamme tähän aiheeseen varmasti vielä myöhemmin!

———————————————-

Moi Ihanat!

Inhoan ja pelkään olla kuvattavana.  Tuttu juttu teille varmasti.

Haluaisin kysyä, että mikä muuttaa selfien vs. toisen ottaman kuvan? Itse ottamaan on useimmiten tyytyväinen ja kun koittaa samaa ilmettä ja kasvojen asentoa muiden ottamiin kuviin, niin taatusti naama on oudossa asennossa tai ilme mitä ihmeellisin. Eli miten saatte kuvattavat näyttämään niin kivoille?

Iloisin terkuin,

Nimimerkki ”Aina kuvissa epäonnistunut ja epäonnistuva”

————————————————————————

Hei,

kiva, kun laitoit meille viestiä! Kysymyksesi nimittäin on erinomainen, mutta ei ihan helppo vastata, sillä siihen miksi muiden ottamat kuvat eivät tunnu onnistuvan samalla tavalla on aika montakin syytä, joista toiset ovat selkeästi filosofisempia ja toiset teknisempiä. Sen miksi juuri me onnistumme ottamaan muista hyviä kuvia voisi summata vaikka näin, että se on meidän yhteensä yli 25 vuoden aikana kertyneen ammattitaitomme yhteissumma eli me ymmärrämme sekä koulutuksemme että kokemuksemme kautta mistä kaikista kuvausteknisistä ja filosofis-psykologisista osa-alueista hyvä kuva sekä mukava, kiva ja parhaimmillaan voimauttava kuvauskokemus koostuvat.

Käymme näitä asioita läpi tuolla meidän Opi Loistamaan kuvissa-verkkokurssillamme, jos et siihen ole vielä ehtinyt tutustumaan, mutta kaikkein parhaiten pääset näkemään meidän taitomme, kun olemme in action. Katso sivuiltamme seuraavat Ihana nainen ja Ihana Profiilikuvaus -kuvauspäivät.

Ihanan aurinkoisin terveisin,

Mirkku&Niina

ps. Ihanan kirjeen voit tilata täältä: https://ihanaelamys.fi/ihana-kirje/