Ryhmäkuva kurssilaisista

”Paras kurssi, jolla olen ikinä ollut”

Opi loistamaan mallinohjauksessa -kurssi tulee taas! 14.-15.1.2023 kurssi järjestetään nyt jo neljättä kertaa. Mukaan pääset ilmoittautumalla Kameralehden sivuilla.

”Paras kurssi, jolla olen ikinä ollut” oli yksi spontaaneista palautteista, joita saatiin syksyn Opi loistamaan mallinohjauksessa -kurssin jälkeen, joten olemme iloisia ja onnellisia, että pääsemme opettamaan tätä kokonaisuutta nyt jo neljättä kertaa ❤️

Helsingin Kameraseura ry:n järjestämälle kurssille on selkeästi tarvetta – kurssi on nimittäin ollut loppuunmyyty kerta toisensa jälkeen. Yksi oppilas oli jopa jonottanut paikkaa kurssille jo toissa syksynä, mutta pääsi mukaan vasta vuoden odottelun jälkeen.

Kaksipäiväisellä Opi loistamaan mallinohjauksessa -kurssilla käydään lauantaina läpi mallinohjauksen perusteita, filosofiaa sekä käytännön poseerauksia. Ja sunnuntaina osallistujat pääsevät harjoittelemaan mallinohjausta tositoimissa Kameraseuran tiloissa ja upeassa lähimiljöössä. Lopuksi käydään läpi viikonlopun aikana kuvattuja kuvia ja annettaan palautetta.

Parasta kurssilla oli osallistujien mukaan:

  • hyvät ohjaajat!
  • Mahtava fiilis, hyvä tasapaino tekemisessä ja luennoissa. Kaikki!
  • Olla muiden ohjattavana, tietää vähän paremmin, miltä se tuntuu ja miten sitä voisi omalla kohdallaan kehittää, toivottavasti. Koki myös, mitä muut tekee. Oli myös hienoa saada keskustella kokeiden ammattilaisten kanssa perusasioista.
  • Havainnolliset mallin asennot: perusasento ja siitä sitten muokaten oikeaan asentoon
  • Parasta kurssilla oli harjoitukset ja kuvien analysointi

100% osallistujista oli sitä mieltä, että oppivat kurssilla jotain uutta ja 80% oli sitä mieltä, että oppivat kurssilla paljon uutta. Hyödyllinen kurssi siis 🙂

Kurssi sopii sekä aloittelijoille että pidempään kuvanneille, jotka haluavat tulla paremmaksi mallinohjauksessa.

Jos sinulla on kysyttävää kurssista, niin ole meihin yhteydessä. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu kurssille täällä: https://kamera-lehti.fi/kauppa/koulutus/opi-loistamaan-mallinohjauksessa-14-15-1-2023/

Tunnelmia lokakuun 2022 Opi loistamaan mallinohjauksessa -kurssilta.