PIA

Kiitos aivan ihanasta kuvasarjasta! Olen sitä uudelleen ja uudelleen katseltuani miettinyt, kuinka löytää juuri ne oikeat sanat, joilla voisin kuvailla Ihana Nainen -elämystä tavalla, jolla se minua kosketti.

Ehkä seuraava auttaa saamaan kiinni ajatuksistani…

Päivääni teidän käsissänne voisi hyvin kuvata seuraavan sadun kautta. Minä olin Tuhkimo ja te olitte haltijatarkummejani. Taioitte ja ikuistitte minusta esiin jotain aivan erityistä ja kaunista. Jotain sellaista, mitä on näin jälkikäteen hämmästellen katseltava. Koko kuvasarja ensimmäisestä viimeiseen ruutuun on täynnä erilaisia tuntemuksia: iloa, naurua, riemua, rauhaa ja seesteisyyttä – hyvää oloa ja mielenrauhaa. Vaikka otokset ovat hyvin erilaisia, hämmästyn löytäessäni itseni jokaisesta niistä. Ihania kuvia kaikki!

Mietin millainen käännekohta Ihana Nainen-elämys elämässäni loppujen lopuksi oli. Minulla kun on jo oma prinssini, jonka kanssa elän kaikkien elämäni tyrskyjen ja karikoiden jälkeen onnellista uusperhe-elämää. Minulle kuvauksen merkitys löytyi siksi aivan muista seikoista.