Uudet nettisivut kertovat meistä enemmän

Tervetuloa uudistuneille nettisivuillemme! Ihanaa, että olet täällä, ja ihanaa, että nämä nettisivut ovat nyt tässä.

Olemme todella kiitollisia tästä matkasta huipputiimille, jonka kanssa olemme sivuja rakentaneet. Graafinen suunnittelija Susa Laine vastasi nettisivujen layoutista, rakenteesta ja visuaalisesta ilmeestä, Liina Hurri kirjoitti meille tekstit, jotka kertovat meistä ja palveluistamme selkeämmin ja hienommin, kuin mihin olisimme ikinä itse pystyneet ja Anna Jalava kokosi kaiken tämän yhteen ja hoiti teknisen toteutuksen. Kiitos Susa, Anna & Liina, olette ihania!!

Olemme näistä uusista nettisivuista todella innoissamme, sillä nyt vihdoin Ihana Elämyksen nettisivut kuvastavat kaikkea sitä, mitä me oikeasti teemme. Pitkään oli sellainen tilanne, ettei nettisivuja oikein viitsinyt kenellekään jakaa, kun sieltä puuttui niin paljon oleellista, mutta ei enää.

Ihana Elämys Oy perustettiin neljä ja puoli vuotta sitten meidän yhdessä kehittämämme Ihana Nainen -elämyksen ympärille. Ja nettisivut olivat sen mukaiset – ne olivat Ihana Nainen -nettisivut. Vuosien varrella toimintamme on kuitenkin kehittynyt ja kasvanut ja olemme pikkuhiljaa siirtäneet muitakin kuvauksiamme Ihana Elämyksen alle. Olemme myös tehneet verkkokurssin kuvattavana olemisesta ja löytäneet innon kouluttamiseen ja puhumiseen. Lisäksi olemme löytäneet merkityksellisyyden muiden auttamisesta ja näkyväksi tuomisesta: tämä konkretisoituu meidän #älämahdumuottiin– ja Selviytyjät& Auttajat -projekteissamme.

Olemme tuoneet Ihana Nainen -elämyksistä tuttua ajatusmaailmaa myös muihin kuvauksiimme. Ajattelemme, että jokaisesta saa onnistuneita kuvia, kunhan hänellä on turvallinen olo kuvauksissa ja kunhan hän saa sopivasti kannustusta ja ohjausta kuvaustilanteessa.

Tervetuloa kuvauksiin vaikka heti, palvelemme sinua myös kesällä: kesäiltojen valoa ei voita mikään ja studiossamme Kalasatamassa paistaa aina aurinko, vaikka kesäsade sattuisi yllättämään.

-Niina & Mirkku