Kollaasi Ihana Nainen -näyttelyn kuvista

Ihana Nainen -näyttely 1.-28.2.2023

Rakensimme tänään Rajala Galleryyn Helsingin vanhaan postitaloon valokuvanäyttelyn, joka yhdeksän vuotta kestäneen Ihana Nainen -elämyksen taipaleen kunniaksi avaa yhden näkymän meidän naisten monikerroksiseen, ainutlaatuiseen elämään.

Olemme kovin kiitollisia tästä yhteisestä matkasta. Se on täynnä ihania muistoja & merkityksellisiä kohtaamisia, joissa niin kuvattavat kuin me tekijätkin ovat kokeneet & jakaneet monenlaisia tunteita: pelonsekaista jännitystä & sitä seurannutta suurta helpotusta, onnenkyyneleitä, onnistumisen iloa, hullaantumista & vapautumista, äidinrakkautta, nuoruuden innostusta, iän tuomaa viisautta, sukupolvien välistä yhteyttä sekä ystävyyden, empatian & läsnäolon suurta voimaa ja kaikkea mahdollista näiden väliltä!

Kun Ihania Naisia on kuvattu jo melkein vuosikymmen, oli aika koota kuvista näyttely ja näyttää kuinka upeita me olemme, kun vaan uskallamme heittäytyä. Meissä on kaikissa monia eri puolia ja Ihana Nainen -elämyksessä kaksi niistä ikuistetaan kuviin ja siksi näyttelyssä onkin jokaisesta naisesta kaksi hyvin erilaista kuvaa. Ihana Nainen -näyttelyssä on esillä kuudentoista Ihanan Naisen kuvia vuosilta 2014-2022.

Ihana Nainen -elämys on paitsi hersyvä hemmotteluhetki, myös mainio mahdollisuus tutustua johonkin vielä orastavaan puoleen itsessäsi. Ihana Nainen -elämys antaa kuvattavalle mahdollisuuden nähdä itsensä upeana ja rakastettavana. Se on paitsi hulvattoman hauska tuokio, myös voimaannuttava ja lähes terapeuttinen kokemus.

Niina & Mirkku haluavat Ihana Nainen -elämyksellä näyttää, että jokainen on ihana ja kaunis omalla tavallaan. Ihana Elämys -tiimi luo elämyksen, jonka aikana kuvattavat voivat turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä tutkia erilaisia puoliaan sekä miettiä omaa naiseuttaan ja suhdetta itseensä: ”Mitä ihana tarkoittaa juuri minulle? Minkälainen Ihana Nainen juuri minä haluan olla?”

Rajala Galleryn Ihana Nainen 9+1 vuotta juhlanäyttely on auki 1.2.-28.2.2023 Helsingin vanhassa postitalossa ja se on ensiesitys koko vuoden kestävässä Ihana Nainen -juhlanäyttelysarjassa.

Tule sinäkin tutustumaan näyttelyn Ihaniin Naisiin ja jakamaan kanssamme nämä hienot, tunteikkaat hetket! 🙏❤️

Ihanin näyttelyterveisin,

Mirkku & Niina

Näyttelyyn voi tutustua Rajala Pro Shopin aukioloaikoina:
Arkisin 10-18
Lauantaisin 10-16
Sunnuntaisin Suljettu

Näyttelyyn on vapaa pääsy.
Esteetön kulku Elielinaukio 2F kautta.

TERVETULOA!

Lisätietoa Ihana Nainen -elämyksistä: https://ihanaelamys.fi/ihana-nainen-kuvauselamys/