LAURA

Päivä oli meille kummallekin tosi onnistunut. Oikein Ihana Päivä. Mentiin syömään siitä Satu Silvon Silvopleehen ja ruoka oli aivan ihanaa. siitä hipsimme viinibaariin ja Hotelli tornin baariin ja lopulta vielä Kaurismäkibaariin ja meillä oli tosi hauska ilta.

Prosessina kuvaus oli todella kiva kokemus ja ennenkaikkea tärkeä kokemus. Se toii hyvin eheyttävänä ja positiivisena kokemuksena. Se että ammattilainen meikkaa ja ideoi asun, kuvataan ja voi nauttia kuvaamisesta vaikka se on vaikeaa, niin se kokemus oli erittäin jännittävä ja tärkeä itselleni.

Kuvaus todella vielä auttoi hyväksymään itseni tälläisenä kuin olen. tietenkin työstin sitä asiaa myös tietoisesti ennen ja jälkeen kuvausten. Onhan se ihmeellistä, että meitä ei kasvateta hyväksymään itseämme fyysisessä mielessä, joka olisi kuitenkin tärkeää. tytöissä korostetaan aina vaan kiltteyttä, ei Suomessa kehuta tyttöjä sellaisina kuin he ovat. Siksi kuvaus oli tärkeä prosessi itselleni. Vapauduin ihan hirveästi juuri tuona viikonloppuna, tulin oikeasti paljon onnellisemmaksi ja tyytyväisemmäksi itseeni.

Jotenkin huomasin itseni taas vuosien jälkeen! Olenhan olemassa, ei ole syytä unohtaa itseään vaikka välillä kiireen keskellä näin tahtoo käydä. (työt, lapsi, ympäristön vaatimukset jne…).

Ja kaikki tietenkin oli teillä hienosti järjestettyä, en ole studioissa pyörinyt, joten kaikki naiselliset korut ja ihanuudet olivat iloa silmälle ja mielelle, studionne ja tilanne ovat kauniita ja virkistäviä. Fiilis oli kannustava ja ihana, positiivinen ja sopivan hupsutteleva, joten päivä onnistui takuuvarmasti. koko meikkaus, pukeutuminen, asujen valinta, kuvaukset olivat erittäin ammattimaisesti järjestetty ja kaikesta tuli ihana fiilis. JA sitten vielä lasilliset kuoharia, joka oli ihana yllätys. Sopii just sellaiseen päivään! Mitään en muuttaisi konseptissanne.

Kun sain kuvat, ja näytin niitä työkavereilleni, kaikki tykkäsivät ja kehuivat ihan hirveästi.

Suosittelin kaikille osallistumaan! Kiitos vielä teille kaikille!